top of page
Cabin in the Woods_edited.jpg

Faciliteter och tjänster

Dusch/WC

För din bekvämlighet har vi välutrustade dusch- och WC-anläggningar som är rena och tillgängliga dygnet runt. Dessa faciliteter säkerställer att du kan känna dig fräsch och bekväm under hela din vistelse hos oss.

Aktiviteter

För de äventyrslystna erbjuder vår camping ett brett utbud av uteaktiviteter, inklusive volleyboll och minigolf. Oavsett om du vill utmana familj och vänner i en vänlig match eller bara njuta av lite hälsosam motion i det fria, har vi något för alla.

Wi-Fi

Vår camping erbjuder Wi-Fi, så du enkelt kan hålla kontakten och dela dina äventyr online.

Bastu

För en perfekt avslutning på din aktiva dag, unna dig en avkopplande stund i vår bastu. Den erbjuder en lugn oas där du kan värma dig och slappna av i en traditionell atmosfär, perfekt för att återhämta kropp och själ.

Bad

Vid vår camping finns tillgång till badmöjligheter, där du kan svalka dig i klart vatten under varma sommardagar. Oavsett om du föredrar ett lugnt dopp eller lekfulla vattenaktiviteter, erbjuder vår badplats något för alla åldrar.

Grill

Vår camping är utrustad med grillplatser där du kan njuta av grillade måltider under stjärnklara kvällar. Det är den perfekta samlingspunkten för att tillaga och avnjuta läckra rätter i gott sällskap, omgiven av naturens lugn.

bottom of page